Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Nanopresso, Minipresso ve Picopresso arasındaki Farklar

Nanopresso, Minipresso ve Picopresso arasındaki Farklar
Minipresso Nanopresso Picopresso
Boyut 17.5cm-360gr 15.6cm-336gr 10.6cm-350gr
Sepet Hacmi 6-8gr 6-8gr 15-18 gr
Su Tankı 70ml 80ml 80ml
Maks. Basınç 8 bar 18 bar 18 bar
Case Yok Var Var
Nespresso Uyumluluk Ayrı bir model Adaptör İle Yok
Geliştirilebilir Sepet Hacmi Yok Var Yok
Geliştirilebilir Su Tankı Var Var Yok
Farklı Renk Seçenekleri Yok Var Var
Öğütüm Boyutu İnce-Orta İnce Espresso

Nanopresso, Minipresso ve Picopresso arasındaki Farklar

Wacaco’nun 3 espresso makinesi de çantada rahatlıkla taşınabilir ve kullanımı kolaydır.

Minipresso ile rahatlıkla klasik espressolar demleyebilirsiniz. Öğütülmüş kahve ve NS kapsül versiyonları vardır. Su tankı geliştirilebilir.

Nanopresso; geniş akseusar ve renk seçenekleri sunar. Sepet ve su haznesi geliştirilebilir. Kapsül adaptörleri eklenebilir.

Picopresso basınçsız-klasik espresso sepeti kullanır. Profesyonel kullanıma en uygun ekipmandır.

Boyut: 3 Model arasında Picopresso en compact modeli, Nanopresso ise en hafif modeli.

Sepet Hacmi: Minipresso ve Nanopresso aynı boyutta sepeti paylaşırken, en çok kahve alan Picopresso oluyor. 15-18 gram kahve alabilen gerçek metal bir espresso sepetine sahip.

Su Tankı: Üç ekipman da benzer su tankı boyutuna sahip.

Maks Basınç: Sıcak suyu kahve yatağından geçiren güç. Bu güç ne kadar fazla olursa hatalı/yanlış öğütümleri, gramajları veya sıkıştırmayı tolere etme oranı artıyor.

Case: Minipresso kutusundan kumaş bir torba, Nanopresso kutusundan soft case ve Picopresso kutusundan çok şık bir suni deri soft case çıkıyor.

Nespresso Uyumluluk: Minipresso GR öğütülmüş kahve, Minipresso NS modeli ise nespresso kapsül uyumlu. Nanopresso ile nespresso kapsülleri kullanmak istiyorsanız NS Adaptör aksesuarını edinmeniz gerekiyor. Picopresso ise kapsül uyumlu değil.

Geliştirilebilir Sepet Hacmi: Nanopresso için sattığımız "Barista Kit" aksesuar kitinde bulunan büyük sepetlere 14-16 gram doldurabiliyorsunuz. Minipresso ve Picopresso'nun geliştirilebilir bir sepeti bulunmuyor.

Geliştirilebilir Su Tankı: Minipresso ve Nanopresso için hacmi arttırılabilir su tankları aksesuar seçeneklerimizde mevcut. Picopresso'da böyle bir seçenek şimdilik yok.

Farklı Renk Seçenekleri: Minipresso ve Picopress tek renk iken Nanopresso'da birbirinden farklı renk seçenekleri mevcut.

Öğütüm Boyutu: Minipresso için moka pot ve kağıt filtre kullanımına uygun kahve boyutu, Nanopresso için Moka Pot ve Espresso arası incelikte kahve boyutu kullanılabilir. Picopresso için ise gerçek espresso öğütüm boyutuna ihtiyacınız bulunuyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.